Apliquem la nova política de protecció de dades

Estem adaptant la nostra Política de privacitat i protecció de dades a la nova normativa europea de Protecció de Dades, aplicable a partir del 25 de maig.

Per això t'informem que a partir d'aquesta data continuarem protegint les teves dades, ara complint amb el nou reglament europeu.

Aquest Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (“RGPD”) comporta que:

- El Responsable del Tractament de les teves dades personals és l’entitat Escola l'Empordà-AEGLE. Més info.

- La finalitat del tractament de les dades personals és la de gestionar la teva vinculació amb Escola l'Empordà-AEGLEMés info.

- Les teves dades únicament podran comunicar-se a entitats vinculades a Escola l'Empordà-AEGLE. Més info.

- Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i d’altres drets, tal com s’explica a les preguntes freqüents de privacitat. Escola l'Empordà-AEGLE. Més info.

OBJECTIU DEL NOU REGLAMENT
Unificar i reforçar la protecció de dades dels consumidors en la Unió Europea

IMPLICACIONS
Els consumidors han de conèixer els motius pels quals les empreses guarden la seva dades personals i indicar el seu consentiment exprés a les clàusules que considerin del seu interès.

PERQUÈ REQUERIM EL CONSENTIMENT
Si voleu rebre les promocions, enquestes i totes les novetats rellevants sobre l'Escola l'Empordà. Com a conseqüència de l'entrada en vigor del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades el 25 de maig de 2018, només podrem enviar-vos aquesta informació si ens doneu el vostre consentiment per a això només cal que ompliu i accepteu aquest formulari: