CURSOS ON-LINE

CONSULTA ELS CURSOS CONVOCATS


Ara ja podeu estudiar els cursos monogràfics i d'aprofundiment des de casa

Ara ja pots aprendre al teu ritme des de casa

Els cursos On-line de l'Escola d'Educadors i Educadores l'Empordà tenen com a finalitat oferir un ampli ventall de possibilitats formatives a través d'Internet; i, d'aquesta manera, arribar a diferents punts geogràfics i que un nombre significatiu de persones es pugui formar i millorar les seves expectatives professionals. Aquests cursos estaran operatius a partir del febrer de 2014. 


MOLT IMPORTANT: Tots els cursos convocats es portaran a terme i no es suspendran mai per falta d'alumnes, ja que amb un sol alumne/a es pot fer el curs.


Amb un model de formació molt innovador

L'Escola l'Empordà amb els nous cursos On-line ha desenvolupat un model de formació innovador que té com a característica principal utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació(TIC) per desenvolupar una proposta educativa basada en un model d’ensenyament-aprenentatge no presencial. Aquest sistema es basa un model d'avaluació continuada que permet conèixer l'evolució de l'alumne durant el curs.


Amb un enfocament pedagògic pròpi
Els programes formatius proposats han estat planificats i dissenyats sota uns criteris de qualitat. Els continguts dels cursos són avalats pel nostre equip de professorat que amb la seva trajectòria professional i acadèmica estan al servei d'una formació excel·lent, amb un enfocament pedagògic propi.


Amb facilitat i comoditat

Els cursos estaran estructurats en mòduls formatius. Pots anar fent el curs al teu aire i sense presses, hi ha temps de sobres per anar estudiant els mòduls formatius. Cada alumne es marca el seu propi ritme de treball de forma que cada participant dins dels límits d’inici i finalització del curs pot realitzar el curs en el dia i moment que més li convingui. Aquests cursos On-line estan disenyats preveient una càrrega de treball per l’alumne de només 4 hores setmanals (prorrogable individualment en cas de demanda). 


Amb atenció personal

Des del primer moment et serà assignat un tutor que et resoldrà dubtes i t'ajudarà en la comprensió dels continguts. A més d'atendre les teves consultes, també t'acompanyarà a no perdre el ritme del curs. Els tutors/es són experts, tant en la matèria impartida, com en l’ús de les noves tecnologies on-line. La comunicació amb el tutor/a es podrà realitzar a través de la plataforma ON-line en la que es realitza el curs o a través de correu electrònic obtenint resposta en un temps màxim de 48 hores (excepte si la consulta es realitza en divendres).


Amb seguretat

Aquests cursos utilitzen la plataforma Google Apps for Educators de Tecnologia de Llocs web de Google i la única condició és que els alumnes tinguin un compte de Google. (Més informació)Comparteix la notícia: