ACCÉS ALUMNAT

AULA OBERTA

http://www.emporda.org/000acces%20aula%20oberta.htm

L’Aula Oberta és el campus virtual dels cursos de monitor/a i director/a on hi trobaràs tota la “Documentació Oberta” del curs. Per poder-hi accedir només necessites els codis d’accés genèrics per a tots els alumnes que trobaràs al Carnet d’Estudiant. Des de l’Aula Oberta podràs accedir a iEduca-Escola l’Empordà però sempre hauràs de posar els teu codi d’accés personal. 

iEDUCA-ESCOLA L'EMPORDÀ

https://escolaemporda.ieduca.com

iEduca-Escola l’Empordà és la plataforma educativa des d’on l’Escola l’Empordà gestiona l'expedient acadèmic dels alumnes dels cursos de monitor/a i director/a, on hi trobaràs la teva “Documentació personal” (notes, assistències, etc). Per poder-hi accedir rebràs un correu electrònic amb el teu usuari i el teu codi d’accés personal. Des de iEduca-Escola l’Empordà podràs accedir directament a l’Aula Oberta
Restablir contrasenya: Has oblidat la contrasenya?

CURSOS ON-LINE


Campus Virtual-Cursos Online és la plataforma educativa des d’on l’Escola l’Empordà gestiona els cursos on-line. Els cursos On-line de l'Escola d'Educadors i Educadores l'Empordà tenen com a finalitat oferir un ampli ventall de possibilitats formatives a través d'Internet i, d'aquesta manera, arribar a diferents punts geogràfics i que un nombre significatiu de persones es pugui formar i millorar les seves expectatives professionals.