Mini-Marató de TV3
Minimarató per a la Marató de TV3, organitzada per Palamós en Acció, el grup de joves del curs de dinamització comunitària que porta a terme l’Escola d’educadors i educadores l’Empordà conjuntament amb el Punt Jove de l’Ajuntament de Palamós, amb la finalitat de recollir diners per a la Marató de TV3 que enguany es dedica a la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits.
Recaptació final: 
615,30 €

A la Minimarató per a la Marató de TV3 a Palamós s'han recaptat 615 euros

Degut al temporal de vent que a quarts de cinc de la tarda hi havia a Palamós, els joves organitzadors de la Minimarató palamosina han hagut de prendre la valenta i difícil decisió de suspendre els actes.

Decisió valenta perquè malgrat la il·lusió d’haver preparat els actes amb tant de temps i al davant de la inevitable frustració que això de ben segur els produiria, han fet el raonament de valorar els riscos trucant a protecció civil qui els ha aconsellat de suspendre els actes a l’aire lliure donada l’alerta roja que hi havia a tot Catalunya. Decisió difícil perquè s’havia de prendre en aquell moment i implicava no poder desdir-se’n cas de que canviessin les condicions meteorològiques, com de fet ha passat, ja que alguns dels artistes i dels tècnics s’havien de desplaçar de lluny.

La Minimarató palamosina havia recaptat els diners de la publicitat dels cartells anunciadors de l’acte, que havien de servir per a pagar les despeses i, cas d’excedent, contribuirien a engruixir la recaptació. En aquest cas, doncs, i tenint en compte que s’ha estalviat la principal despesa que era l’equip de so del festival, es podran aportar a la Marató de TV3 la quantitat de 615,30 euros.

La Minimarató per a la Marató de TV3, estava organitzada per Palamós en Acció, el grup de joves del curs de dinamització comunitària que porta a terme l’Escola d’educadors i educadores l’Empordà conjuntament amb el Punt Jove de l’Ajuntament de Palamós, amb la finalitat de recollir diners per a la Marató de TV3 que enguany es dedica a la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits.

Palamós en acció és una iniciativa de l’Escola d’educadors i educadores l’Empordà que porta a terme de forma totalment altruista, conjuntament amb el Punt Jove de l’Ajuntament de Palamós.

Aquesta iniciativa consisteix en l’organització d’un curs de Dinamització Comunitària per a joves d’entre 14 i 17 anys, basat en la concepció pedagògica del que hom anomena aprenentatge servei.

Una de les característiques d’aquest curs, que és totalment gratuït, és la utilització de la xarxa social Facebook per dinamitzar els joves i impartir les classes teòriques, portant-ho a la pràctica en la reunió setmanal dels divendres on es passa del contacte virtual al contacte físic. 

Precisament, aquesta Minimarató ha estat la primera pràctica comunitària que els alumnes d’aquest curs van voler portar a terme, participant fins a l’últim detall de l’organització d’aquest projecte, i on malgrat no haver-se portat finalment a terme degut a l’adversitat de les condicions meteorològiques, els alumnes han aprés a prendre decisions valentes i difícils, portant fins al màxim el concepte pedagògic de l’aprenentatge servei.


Resguard de l'ingrés a La Marató de TV3 de la quantitat recaptada 


Estat de comptes

Concepte

Entrades

Sortides

Saldo

Publicitat PASTISSERIA COLLBONI

35

 

35

Publicitat TEIXITS PUIGGRÓS

35

 

70

Publicitat MARIA ROSA

35

 

105

Publicitat VIADER

35

 

140

Publicitat NANA

35

 

175

Publicitat COLOREU

35

 

210

Publicitat MARIOLA

35

 

245

Publicitat CAPRI

35

 

280

Publicitat MOMO

35

 

315

Publicitat LLEGIM

35

 

350

Publicitat LA POMA

35

 

385

Publicitat NOU PERFIL

35

 

420

6Publicitat JOSEP M. VILAR

35

 

455

Publicitat CAN JORDI

35

 

490

Publicitat GRÀFIQUES MORAN

100

 

590

Cartells

 

100

490

Publicitat CAN PACO

100

 

590

ESCOLA L’EMPORDÀ

200

 

790

Composició anuncis i cartells, carnets I cintes acreditacions organitzadors, tiquets d’entrades, pancarta escenari, cartells organitzatius varis

 

200

590

Col·laboració BAR SPORT

10

 

600

Col·laboració BODEGITA CONCHI

10

 

610

Col·laboració BAR CATALUNYA

10

 

620

Col·laboració PRESSUCARIA CANINA TXIC

10

 

630

Col·laboració RÀDIO PEPE EXPERT

10

 

640

Col·laboració PERRUQUERIA GLÒRIA

10

 

650

Col·laboració GRAU SOLER ORTOPÈDIA

10

 

660

Col·laboració FARMÀCIA ÀLVAREZ ROSANES

10

 

670

Ingredients xocolatada i gots

 

35

635

Guardioles i cintes penjar pancarta

 

10,7

624,3

Bossa guardar diners

 

9

615,3
El grup de joves palamosins que formen part de la iniciativa Palamos en acció es presenten amb un vídeo. La jove banda palamosina "the happy coliflowers" cedeix la seva cançó "canço al sol" per poder realitzar aquest vídeo.